Ervaringsgerigte onderwysmetodes binne geskiedenisonderwys op sekondere skoolvlak, met besondere verwysing na simulasie en rolspel - Tallie, F. M.(Fernando Martin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.