'n Ondersoek na die bewarenswaardigheid van die Kaaps-Hollandse herlewingstyl-geboue in George - Stander, Okert Petrus Jakobus (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2011.