Gasheer- en lokaliteitsgebondenheid van die Suid-Afrikaanse verteenwoordigers van die Loranthaceae en Viscaceae - De Kock, Christa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.