Gebod en konteks : 'n ondersoek na die konteksvlakke van Eksodus 21:1-36 en die betekenis daarvan vir die verstaan van die teks - Van Zyl, Daniel Cornelis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1989.