Geloof en magteloosheid : 'n bedieningsmodel vir die pastoraat aan die beroertepasient - Pretorius, Jacob van Zyl (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1989.