Genesis 2:8 : 'ook het die Here God 'n tuin geplant in Eden, in die ooste, en daar aan die mens wat hy geformeer het 'n plek gegee' - Louw, Frans Petrus,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.