Geslote twee fase ammoniakstelsels as alternatief vir konvensionele lugverkoelde warmteruilers - Brand, Hermanus Christoffel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.