Humor as hermeneutiese sinspel : 'n hermeneuties-fenomenologiese besinning oor die sin van humor as laggende sinspel, met spesifieke verwysing na die belang van hierdie interpretasiespel in lyding - Verwoerd, Wilhelm,1964- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.