Indierleerlinge se begryping van krag en enkele kragverwante wetmatighede : 'n empiriese ondersoek - Samwell, W. J.(William James) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.