Ingenieursinligtingstelsels vir bestuur van Eskom kragstasieprojekprogramme : 'n gevallestudie - Olivier, W. H.(Willem Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.