Jesaja 6:1-9:6 : 'n ondersoek na die gebruik van beeldspraak in die 'Denkschrift' van Jesaja - Van Lill, Dawid Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.