Kapitalisme en musiek : met verwysing na die Suid-Afrikaanse konteks - Du Preez, Johanna Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Mus.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.