Konformiteitsgedrag in adolessensie : 'n vergelyking tussen Engels- en Afrikaanssprekende adolessente - Ellis, Engela G.(Engela Gertruida) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.