Kurrikulumdisseminasie as 'n kritiese fase binne effektiewe kurrikulumontwikkeling - Hattingh, C. R.(Christoffel Rossouw) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.