'n Beskrywend-diagnostiese ondersoek na die voorkoms van stres onder wingerdprodusente in die Wes- en Noordkaap - Fourie, Annemarie (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MComm))--University of Stellenbosch, 2011.