Marxisme en Christelike geloof : teoretiese voorwaardes vir nie-aggressiewe interaksie - Rossouw, G. J.(Gedeon Josua),1958- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.