Metodes waardeur die blootstelling aan buitelandse valutarisiko bestuur word en die rekeningkundige implikasies daarvan - Van Staden, C. J.(Christiaan Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.