'n Bedieningspraktyk vir onderlinge hulpverlening binne die Ned. Geref. Kerkfamilie in Suid-Afrika - Marais, Barend Marthinus Lindeque (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1989.