n Bedryfsielkundige ondersoek na die verband tussen werksbetrokkenheid, organisasie-betrokkenheid en werksprestasie - Du Toit, J.(Jeanne) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.