n Bedryfsielkundige ondersoek na die verskille tussen leierskapstyl, leiereffektiwiteit en organisasieklimaat - Truter, J. A.(Jan Andries) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.