n Beeld van die kerk in die pers : 'n joernalistieke ondersoek na kerklike beriggewing in die dagblad Beeld in 1982 - Froneman, Johannes Degenaar (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Joernalistiek) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.