n Empiriese ondersoek na die moontlikheid om enkele aspekte van algebra in standerd 5 te onderrig, met besondere verwysing na die benutting van algemene getaleienskappe om berekeninge en uitdrukkings te vereenvoudig - Februarie, J.(Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.