n Empiriese ondersoek na perseptuele verskille tussen meerderes en ondergeskiktes ten opsigte van die administratiewe- en ontwikkelingsdimensies van prestasiebeoordeling - Le Roux, Charlotte Wilhelmine (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.