n Historiese en kritiese evaluering van die Walliese herlewing van 1904 - Van Zyl, I. J.(Izak Johannes),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.