n Karakterisering van die omstandighede tot die begin van die 19de eeu wat aanleiding gegee het tot argeologie in Palestina - Archer, E.(Edward),1961- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.