n Kurrikulum vir aanvanklike onderwysersopleiding in onderwysmediakunde - Smit, M. J.(Michiel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.