n Meetstelsel vir die meting van amplitude en fase tussen 2- en 4 GHz - Nothnagel, H.(Heinrich) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.