n Ondersoek na beleidsformulering en vestigingsfaktore van beplande grootskaalse kleinhandelinstellings met spesiale verwysing na die Brackenfell-Hipermark as 'n gevallestudie - Terblanché, N. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.