n Ondersoek na die aanwending van afgetrede stadsingenieurs en stadstesouriers in die plaaslike owerheidsektor - Laubscher, Henry Murphy Theodore (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.