n Ondersoek na die bemarkingsorientasie en -praktyke van landgoedwynprodusente in geselekteerde dele van die Wes-Kaap - Ferreira, Salomon Joubert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.