n Ondersoek na die huwelikshoudings en -verwagtinge van leerlinge in hul finale skooljaar en faktore wat daarmee verband hou - Pretorius, Gert Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.