n Ondersoek na die strategiese bestuursprosesse in die paaiementsfinansieringsbankwese van Suid-Afrika - Marais, Sarel Jacobus Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk ingelewer ter gedeeltelike voldoening van graad (M. B. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.