n Ondersoek na die verband tussen kortisol en laktaat tydens arbeid op die trapmeul - Van Rooyen, Jacques (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.