n Ontleding van die ruimtelike en estetiese aspekte van begraafplase - De Wet, Jeannie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Stads- en Streeksbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.