n Opvoedkundig-sielkundige hulpverleningsprogam vir die hantering van jeugwangedrag in sekondere skole onder provinsiale onderwysdepartemente in die Republiek van Suid-Afrika - Cilliers, Charl(Charl Daniel),1949- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.