n Studie van sekere taalaspekte in voorgeskrewe Franse taalboeke vir beginners aan Suid-Afrikaanse universiteite - Meyer, Aletha C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.