'n Temporaliteitspedagogiese studie van die vennootskap kerk en skool met spesiale verwysing na die werk van die Morawiese Broederkerk te Genadendal, 1737-1989 - Abrahams, Frederick Lionel (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- Stellenbosch University, 1989.