n Verbruikersgerigte kwaliteitstelsel vir onverwerkte landbouprodukte - Myburgh, Andries Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.