Onderskeiding tussen beroepsvolwasse en beroepsonvolwasse leerlinge met behulp van 'n loopbaanontwikkelingsvraelys - De Beer, Marita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.