Ondersoek en evaluering van die personeelbenuttingsfunksies van die Departement van Omgewingsake in die Bosstreek Wes-Kaap - Olivier, Lennox Edward (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.