Opleidingskurrikula vir onderwysers in tegniese vakke in die Republiek van Suid-Afrika - Le Roux, P. J.(Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.