Personeelsatisfaksie as indikator van doeltreffende administrasie, met spesifieke verwysing na Valkenberg-hospitaal - Du Toit, Johanna Sophia Quarta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. P. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.