Promissioterapie as pastorale strategie in die hantering van doodsangs by die terminale pasient - Orffer, A. R.(Andre Ryk),1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.