Remedies vir die onderdaan : 'n toepassing op die boubeheerfunksie van die stadsraad van Kaapstad - Calitz, Mellvyn (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.