Rentmeesterskap in die Ou Testament volgens Deuteronomium - Geldenhuys, J. W. (Johannes Wessel), 1963- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.