'n Evaluasie van ‘n geletterheidsondersteuningsprogram vir die intermediêre fase - Veldsman, G. C. (Anienie) (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2011)
Thesis (MEdPsych )--University of Stellenbosch, 2011.