Seksuele mishandeling van Blanke kinders in Pietermaritzburg en distrik : 'n meningsopname vanuit maatskaplike werk perspektief - Kastern, Erika Irmgard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. in Maatskaplike Werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.