Sir Lowryspas : 'n verkeerstudie op 'n vierlaan onverdeelde fasiliteit - Venter, A. J.(Andries Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.