Spanningsdruk by verpleegpersoneel : 'n ondersoek met studente - Bezuidenhout, P. B.(Paul Bruce) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.