Superovulasie-behandelings met die oog op embrio-oorplasing by skape - Robertson, Magdalena Susanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1989.